Kesä on tietenkin ihaninta aikaa maalla! Löysin puhelimen kätköistä muutaman kuvan viime kesältä meidän tulevan maatilan ympäristöstä.

IMG_0927-normal.jpg

Minusta tämä maisema on kuin suoraan Suomi-filmistä. Tätä kuvaa kun katsoo, väkisinkin suupielet kääntyvät ylöspäin. Tuossa ne lampaat sitten ens kesänä köpöttelevät ja nauttivat elämästä :)

 

IMG_0930%5B1%5D-normal.jpg

Tuossa näkyy vanhaa kesänavettaa ja lampaitten tulevaa kotia. Ja vähän meidänkin. Pientä remonttia navetta tarvii, jotta sinne saadaan kahdeksisenkymmentä uuhta laittaa.

 

IMG_0949-normal.jpg

Jokirantaan on matkaa muutama sata metriä. Harmi vain, kun ei oikein ole uimakelpoinen paikka, mutta kyllä näissäkin maisemissa mieli lepää...Ja jos jollakin kiinnostaa perhokalastus, niin näillä paikkeilla on yksi Simojoen parhaista perhokalastuskoskista. Ja tarvittaessa saa kyllä kulkupelinsä meidän pihaan parkeerata.

 

Jotenkin vieläkin on vähän epätodellinen olo, että tämä kaikki on ihan oikesti kohta meidän! Työtä se vaatii ja tietynlaista hulluuttakin. Mutta kyllä minun sydän kuuluu tänne ja siitä saa ammennettua voimia pitkäksi aikaa.